Inf. Flamethrowers

Red ut och diskutera alla typer av regler och begrepp.
Post Reply
User avatar
ludden68
Posts: 30
Joined: Wed Mar 05, 2014 6:06 am
Location: umeå

Inf. Flamethrowers

Post by ludden68 » Wed Mar 23, 2016 9:42 pm

Hejsan allihopa!
Någon som kan ge ett kort å bra svar på om infanteri flamethrowers kan deltaga i en assult!
Mvh
Mats

Threadhead
Posts: 869
Joined: Fri Oct 28, 2011 8:43 am
Location: Göteborg
Contact:

Re: Inf. Flamethrowers

Post by Threadhead » Wed Mar 23, 2016 9:52 pm

Regelboken sidan 199: de kan "shoot and fight as a Rifle team". Detta bör nog tolkas som att de kan slåss i närstrid. Flame Tanks regel gäller specifikt bara eldkastarstridsvagnar.
Blogg, för tillfället väldigt mycket Blood & Plunder och Chain of Command
http://foolinahat.blogspot.se/

User avatar
ludden68
Posts: 30
Joined: Wed Mar 05, 2014 6:06 am
Location: umeå

Re: Inf. Flamethrowers

Post by ludden68 » Wed Mar 23, 2016 9:55 pm

Japp, det tolkar jag oxå. Men man vill ju "elda" fienden:)

Post Reply

Return to “Regler”